COORDINACIÓ LLIGUES INS      F MOMPOU

COORDINACIÓ LLIGUES INS F MOMPOU

Liga Lliga Tennis taula primer trimestre

Temporada Lligues Frederic Mompou 17-18

Categoría Lligues Frederic Mompou 17-18

Noticias Lliga Tennis taula primer trimestre

NORMATIVA ALUMNAT TENNIS TAULA 17-18

Benvolguts alumnes de primer. Aquest curs farem una lligueta al Gimnàs Vell, on estan ubicades les taules de tennis taula. Us demanem compromís a l’hora de participar i molt de respecte pel material i les instal·lacions. La inscripció és totalment voluntària. Cada dia hi haurà un professor o professora que portarà el material i anotarà els resultats. A la web de l’institut penjarem els calendaris i resultats aproximadament cada 15 dies.

Pel bon funcionament haurem de seguir aquestes normes:

1. S’HA DE CUIDAR I RESPECTAR EL MATERIAL.

2. Només poden accedir les jugadores i jugadors que els hi toca jugar

3. Accedireu per la porta blanca metàl·lica que dona al pati.

4. No es pot menjar dins el gimnàs, tampoc córrer ni cridar.

5. Els lavabos que haureu de fer servir, són els que estan al porxo del pati.

6. Abans de començar les partides, es recomanable fer 2 o 3 minuts de piloteig sense puntuació.

7. Es juguen 3 partides d'11 punts cadascuna. Si algun participant guanya dues partides seguides, se li donarà com a guanyador. Si cada jugador a guanyat una partida i no dona temps a acabar la tercera partida, tindrà validesa el resultat de quan soni el timbre o el professorat decideixi recollir, per tal de designar qui ha guanyat. Si dóna temps, poden seguir jugant.

8. Si algun jugador/a toca la taula amb el cos o raqueta, serà punt per l’altre jugador.

9. Sacada (servei): Cada vegada (servirà) sacarà un jugador/a diferent. Si al servir, la pilota toca la xarxa però passa de camp, s’ha de repetir el servei i si torna a passar, serà punt per l’altre jugador/a.

10. Puntuació, es posarà un '3' a qui hagi guanyat i un '2' a qui ha perdut i un “0” a qui no s’ha presentat.

11.Si algú no compleix aquestes normes se li convidarà a marxar de la sala i si trenca qualsevol material voluntàriament, es farà càrrec econòmicament de les despeses

CANVIS ALS CALENDARIS

Les jugadores i jugadors vam acordar jugar únicament els dijous i divendres, però hem valorat que també jugarem els dimecres. El motiu principal és que no volem que s'allargui massa aquesta lliga per tal de poder fer-ne una altre més aviat.

Els dilluns i dimarts, romandrà oberta la sala, per poder practicar i jugar amb persones que participen a la lliga o no. També podrem jugar partits que no s'hagin pogut jugar quan tocava.