VPK

VPK

Lliga Futbol Sala VPK

Tornen les lligues esportives de futbol sala. Aquesta 3a fase amb 10 places disponibles que es dividiran en dos grups de 5.

1. DATA (Del 24 de maig al 28 de juny)
El torneig tindrà una durada de 6 caps de setmana, del 24 de maig al 28 de juny. Els partits es jugaran els divendres i dissabtes a la nit, en horari de 22.00 h a 3.00 h.

Els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de juny no hi haurà activitat esportiva ordinària. És per aquest motiu, que no hi haurà opció a canvis sempre que no sigui per un motiu de pes o s’hagi comunicat amb antelació. Només es podrà canviar un partit, sempre que s’informi a l’equip d’Vpk amb una setmana d’antelació i que s’arribi a un acord entre els dos equips convocats.

2. PREU
La inscripció al torneig de futbol sala que organitza el projecte és de 10 € per equip.

3. NORMES DE CONVIVÈNCIA
- Està totalment prohibit beure begudes alcohòliques i fumar dins de les instal•lacions públiques, es considera falta greu i pot comportar l’expulsió de l’equip de la competició.
- Si hi ha baralles físiques o verbals a l’àrbitre, organització o l’equip contrari, l’equip queda automàticament fora de la competició.

4. INSTAL•LACIONS I MATERIAL
Els partits es jugaran al poliesportiu La Parellada. La direcció és C/Mossèn Pere Tarrés, 35.

Allà, disposareu de vestidors amb dutxes. És possible que coincidiu amb un altre equip en el mateix vestidor, és per aquest motiu que demanem respecte pels materials dels companys/es.

L’organització no es farà responsable de cap pèrdua o robatori d’objectes personals.

5. REGLES DEL JOC
Els partits seran de 40 minuts a temps corregut. Comptarem amb dues parts de 20 minuts cadascuna i amb un descans de 5 minuts entre la 1a i 2a part.

A la final, en cas d’empat, es jugarà una pròrroga de 5 minuts. Si segueix l’empat, es finalitzarà amb penals.

En cas d’empat en les diferents classificacions dels grups, per determinar qui es classifica es tindrà en compte:

1. Enfrontaments directe entre els empatats, 2 o més equips (gol average particular)
2. Diferència de gols (gol average general)
3. Partits no presentats
4. Gols a favor
5. Gols en contra
6. En cas d’empat a totes les puntuacions anteriors es realitzaria una tanda de penals entre els equips empatats.
7. En cas de retirada del partit, aquest es donarà per perdut per l'equip que es retira amb el resultat de 20-0


6. JUGADORS I EQUIPACIÓ
No tenim límit màxim de jugadors. El mínim és de 5. Si sou 4, encara podeu jugar però amb desavantatge.

Els jugadors/es hauran de portar una samarreta del mateix color o semblant. Si no és possible, hauran de posar-se petos. En el cas que els dos equips portin el mateix color de samarreta, el dinamitzador/a decidirà quin dels dos equips portarà peto.

7. ÀRBITRES
Tindrem àrbitre pels partits. És un membre més de l’equip VPK, qualsevol falta de respecte a l’àrbitre pot suposar l’expulsió de l’equip.

8. NO ASSISTÈNCIA
Si un equip no es presenta a la jordana, es donarà per perdut amb un resultat de 5-0.

No hi haurà opció a canvis sempre que no sigui per un motiu de pes o s’hagi comunicat amb antelació. Només es podrà canviar un partit, sempre que s’informi a l’equip d’Vpk amb una setmana d’antelació i que s’arribi a un acord entre els dos equips convocats.

9. TEMPS D’ESPERA
Els equips hauran d’estar 10 minuts abans de l’inici del seu primer partit, amb el fi de poder comptar amb tots els equips del torneig i que puguin canviar-se de roba. El capità ha de confirmar assistència de l’equip en la taula dels organitzadors del torneig.

10. TROFEUS
Equip campió
Equip subcampió
MVP
Pitxitxi

11. ORGANITZACIÓ
- Els horaris dels partits estaran penjats a la web vpk.cat/service/esports
- Si un equip no es presenta sense avisar prèviament, es dóna per perdut. Si succeeix dos cops, queda fora de la competició.
- Fa falta un mínim de 4 jugadors per jugar el partit, si no, es donarà per perdut.
- No poden venir jugadors nous a la final. Només podran jugar els que hagin jugat prèviament, durant la competició, amb l’equip.
- Un mateix jugador no pot jugar en més d’un equip.
- IMPORTANT: S’avisarà de la jornada whatsapp i el capità de l’equip ha de confirmar en el mateix l’assistència de l’equip.

El programa d’oci alternatiu Vente Pa’ka (VPK) es reserva el dret de modificar qualsevol punt del present reglament. Cal no oblidar que NO és un campionat competitiu, sinó que el seu caràcter és amateur. Només volem oferir una alternativa d’oci i la possibilitat de poder fer esport en horari nocturn.
L’organització també es reserva el dret d’admissió de jugadors o equips el comportament dels quals sigui o hagi sigut antiesportiu, pot comportar l’expulsió del torneig del jugador/a o entrenador/a.

Lliga Futbol Sala VPK

Lliga Fútbol Sala 14 edició 2a fase

2ª Divisió Grup B

2ª Divisió grup A

1ª Divisió

Lliga futbol sala 13 Edició 3a Fase

GRUP B

GRUP A