VPK

VPK

Lliga Futbol Sala VPK

1. Data: Del 26 d'octubre al 1 de desembre
Els equips han de presentar-se 10 minuts abans de començar el partit.

2. Normes de convivència
- Està totalment prohibit beure begudes alcohòliques i fumar dins de les instal•lacions públiques, es considera falta greu i pot comportar l’expulsió de l’equip de la competició.
- Si hi ha baralles físiques o verbals a l’àrbitre, organització o l’equip contrari, l’equip queda automàticament fora de la competició.

3. Instal•lacions i material
Jugarem al poliesportiu La Parellada. La direcció és C/Mossèn Pere Tarrés, 35. Comptarem amb vestidors amb dutxes compartits per a tots els equips. Si us plau, demanem que es respectin els materials dels companys. L’organització no es farà responsable de cap pèrdua d’objectes personals.

4. Regles del joc
Els partits seran de 40 minuts, comptarem amb dues parts de 20 minuts cadascuna. En les semis, en cas d’empat, es jugarà una pròrroga de 5 minuts. Si segueix l’empat, es finalitzarà amb penals. A les finals igual.

En cas d’empat en la classificació final dels grups, per determinar qui es classifica per semifinals es tindrà en compte:
1. Enfrontaments directe entre els empatats, 2 o més equips (gol average particular)
2. Diferència de gols (gol average general)
3. Partits no presentats
4. Gols a favor
5. Gols en contra
6. En cas d’empat a totes les puntuacions anteriors es realitzaria una tanda de penals entre els equips empatats.

5. Equips i grups
En primera divisió passaran els dos primers dels dos grups que formen primera (grup A i B), per jugar les semifinals. Apart baixarà l’últim classificat de cada grup. En segona només pujarà el primer classificat de cada grup. Els nous equips entraran en segona divisió. Aquesta fase només es realitzarà semis a 1ª divisió per falta de disponibilitat. A 2ª divisió passaran directament a la final el millor equip de cada grup.
6. Jugadors i equipació
No tenim límit màxim de jugadors. El mínim és de 5. Si sou 4, encara podeu jugar però amb desavantatge.
Els jugadors/es hauran de portar una samarreta del mateix color o semblant, si no és possible hauran de posar-se petos. En el cas que els dos equips portin el mateix color de samarreta, el dinamitzador/a decidirà quin dels dos equips portarà peto.

7. Àrbitres
Tindrem àrbitre pels partits. És un membre més de l’equip VPK, qualsevol falta de respecte cap l’àrbitre pot suposar l’expulsió de l’equip.

8. No assistència
Si un equip no es presenta a la jordana, es donarà per perdut amb un resultat de tres a zero.
No es podran fer canvis d’horaris (no hi ha més hores). Només si els equips es posen d’acord entre ells podran canviar horaris.

9. Temps d’espera
Els equips hauran d’estar 10 minuts abans de l’inici del seu primer partit, amb el fi de poder comptar amb tots els equips del torneig i que puguin canviar-se de roba. El capità ha de confirmar assistència de l’equip en la taula dels organitzadors del torneig.

10. Trofeus
Campió, subcampió, MVP i Pitxitxi

11. Organització

- Dilluns a la tarda es penjaran en el grup d’esports (FB) els horaris dels partits de la setmana.
- Dimarts es penjaran els resultats de la jornada anterior (http://vpk.cat/lligues-de-futbol-i-basquet/)
- Si un equip no es presenta sense avisar prèviament, es dóna per perdut, si succeeix dos cops, queda fora de la competició.
- Targeta vermella (directa) en semifinals, el jugador no pot jugar la final, en lliga depèn de la jugada (gravetat).
- Fa falta un mínim de 4 jugadors per jugar el partit, si no, es donarà per perdut.
- No poden venir jugadors nous en semifinals i final que no hagin jugat prèviament, durant la competició, amb l’equip.
- Un jugador pot jugar en dos equips només en el cas que siguin diferents divisions. En la mateixa no es pot.
- IMPORTANT: S’avisarà de la jornada per facebook i el capità de l’equip ha de confirmar en el mateix missatge la seva assistència.

El programa d’oci alternatiu Vente Pa’ka (VPK) es reserva el dret de modificar qualsevol punt del present reglament. No cal oblidar que NO és un campionat competitiu sinó que el seu caràcter és amateur. Només volem oferir una alternativa d’oci i la possibilitat de poder fer esport en horari nocturn.

L’organització també es reserva el dret d’admissió de jugadors o equips el comportament dels quals sigui o hagi sigut antiesportiu, pot comportar l’expulsió del torneig del jugador/a o entrenador/a.

Lliga Futbol Sala VPK

2ª Divisió 13_1

GRUP D

GRUP C

1ª Divisió 13_1

GRUP B

GRUP A